Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Πανελλαδική συνάντηση την Κυριακή

Συγκέντρωση και πορεία των μαθητών της Σαλαμίνας και των γονιών τους την ίδια μέρα στις 11 π.μ.

Συσπειρώνονται, συντονίζουν τα βήματά τους και κινητοποιούνται οι μαθητές σε πολλές περιοχές της χώρας, με πάγιο αίτημα την κατάργηση του αντιεκπαιδευτικού νόμου. Την Κυριακή, οι μαθητές όλων των σχολείων της Σαλαμίνας μαζί με τους γονείς έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση. Ετσι, στις 11 το πρωί, θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τεχνικού Λυκείου και αμέσως μετά θα γίνει πορεία προς τα Παλούκια.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται και οι συνελεύσεις των τοπικών συντονιστικών των μαθητών, όπου έχουν συσταθεί, για να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική συνάντηση των συντονιστικών που θα γίνει την Κυριακή στην Αθήνα, στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (πλατεία Μητροπόλεως, Αγ. Φιλοθέης 5Β).

Η συνάντηση γίνεται με απόφαση των Συντονιστικών Αγώνα Μαθητών Αθήνας - Πειραιά και έχει σκοπό την από κοινού δράση και το συντονισμό όλων των μαθητών της χώρας για αγώνα διαρκείας που θα υπερασπίζει το δικαίωμα στη μόρφωση, διεκδικώντας άμεσα επίλυση των προβλημάτων της παιδείας και την αναβάθμιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Μέχρι χτες απόφαση για να συμμετάσχουν στην πανελλαδική συνάντηση έχουν πάρει τα Συντονιστικά των μαθητών Λάρισας,Καρδίτσας,Βόλου,Θεσσαλονίκης,Ηρακλείου,Χανίων,Αρτας,Κέρκυρας,Μεσολογγίου,Χαλκίδας,Λευκάδας,Αλεξανδρούπολης,Ιωαννίνων,Αργους,Αθήνας και Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ