Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πάντως, θα καταθέσει υπόμνημα...

Καλεί τους αγρότες να κατέβουν σε κινητοποιήσεις. Ομως διευκρινίζει ότι στις προθέσεις της δεν είναι οι αποκλεισμοί δρόμων. Βέβαια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν οξυνθεί η κατάσταση να κλείσουν τελικά οι δρόμοι. Τα παραπάνω είναι ορισμένα από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ Γ. Πίττας σε συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της 14ης ΑΓΡΟΤΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το ίδιο ξεκάθαρα είπε ότι συμπορεύεται με τη ΓΕΣΑΣΕ και την ΠΑΣΕΓΕΣ. Από την άλλη κατήγγειλε την κυβέρνηση για κακή πολιτική στον αγροτικό τομέα και τους υπουργούς της, για κακούς χειρισμούς στα αγροτικά μας θέματα. Κουβέντα δεν είπε για την "Ατζέντα 2000", την ΚΑΠ, τις κατευθύνσεις της ΕΕ και της ΓΚΑΤΤ που στο τέλος τέλος, μαζί με την κυβέρνηση αποτελούν τους αντίπαλους της ελληνικής φτωχομεσαίας αγροτιάς.

Αυτά που είπε όμως ο κ. Πίττας ήταν αρκετά για να γίνει φανερό ότι και φέτος, όπως και πέρσι, μαζί με τους συνεταίρους του, τις ηγεσίες της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΓΕΣΑΣΕ, προσπαθούν να μπουν φραγμός στους αγώνες των αγροτών, ή να επιχειρήσουν, όπου μπορούν, να τους οδηγήσουν σε εκτόνωση.

Το μόνο νέο που βγήκε, ήταν ότι την επόμενη Τετάρτη η ηγεσία της ΣΥΔΑΣΕ θα καταθέσει υπόμνημα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις διώξεις των αγροτών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ