Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο βιβλιόφιλος

ΩΣΤΕ δωρίζει και βιβλία στα πανεπιστήμια ο Κ. Σημίτης! Φροντίζει δηλαδή για τη σωστή εκπαίδευση των φοιτητών και την άρτια υλικοτεχνική υποδομή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

***

Γι' αυτό τον καλέσανε και τον βραβεύσανε στην Πάντειο. Επειδή είναι τόσο ευαίσθητος στα θέματα παιδείας.

***

Τώρα το πώς συμβαδίζουν τα παραπάνω, με τα ισχνά κονδύλια του προϋπολογισμού για την παιδεία, με τις συνεχείς περικοπές ερευνητικών και άλλων πιστώσεων, με το μισθολόγιο των πανεπιστημιακών καιμε την πολιτική προώθησης της ιδιωτικοποίησης της παιδείας, μόνοι αυτοί που τον βραβεύσανε το ξέρουν.

***

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Δεν μπορεί, να μίλαγε για τη Νέα Δημοκρατία ο Μητσοτάκης, όταν έλεγε ότι πρέπει να καταψηφιστούν όσοι κάνουν τα κόμματα στρατόπεδα. Ηταν φανερό ότι επρόκειτο για ευθεία βολή εναντίον του κυβερνώντος κόμματος της... Σρι Λάνκα και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Γουινέα Μπισάο.

***

Πώς τους ήρθε μερικώνμερικών να τη συνδέσουν τη δήλωση με τα τεκταινόμενα στην ελληνική πραγματικότητα και ιδίως με τη Νέα Δημοκρατία.

***

Ορισμένοι μάλιστα βουλευτές και βουλευτίνες, δήλωναν με κάθε σοβαρότητα ότι ο πρώην πρωθυπουργός αναφερόταν στα πολιτικά κόμματα... γενικά!

***

Αλλη όρεξη δεν είχε τώρα ο επίτιμος, με το ζόρισμα που έχει φάει εσωκομματικά, να το ρίξει στις γενικότερες αναλύσεις περί του πολιτικού συστήματος.

***

Μάλλον όμως στη Νέα Δημοκρατία έχει περάσει η γραμμή "ρίχτε το στην τρελίτσα"! Είναι κι αυτός ένας τρόπος άμυνας.

***

ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο κι οι διεθνείς καλοθελητές με πρώτες και καλύτερες τις ΗΠΑ, άρχισαν να εμφανίζουν επισήμως τις γνωστές "διαμεσολαβητικές" προθέσεις τους.

***

Φαίνεται έχουν μαζέψει πολύ στρατό στον Κόλπο και κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πάει τσάμπα τέτοια κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ