Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκσυγχρονισμένος γκαιμπελισμός

Η κυβερνητική προπαγάνδα και τα ποικιλώνυμα φερέφωνά της, τα τελευταία 24ωρα έχουν αποδοθεί σε συστηματική προσπάθεια να εξομοιώσουν τον κρατικό αυταρχισμό και τη δράση των κρατικών, παρακρατικών και προβοκατόρικων μηχανισμών με τη "βία των διαδηλωτών"! Προχωρώντας ακόμα περισσότερο προσπαθούν να εμφανίσουν ότι η "βία" προέρχεται από τα δύο άκρα ("άκρα δεξιά και άκρα αριστερά"! ) και στη "μέση" βρίσκεται το κράτος που προσπαθεί να προστατεύσει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών. Διαδίδουν δηλαδή ότι το ίδιο πράγμα είναι οι φασιστικές επιθέσεις στην Ευελπίδων, οι μασκοφόροι έξω από τα εξεταστικά κέντρα και η δράση των προβοκατόρων σε βάρος του προέδρου της ΟΛΜΕ και το ίδιο πράγμα οι αγώνες των εκπαιδευτικών, των απεργών της Ιονικής που, όπως ισχυρίζονται, είναι "μειοψηφίες".

Πρόκειται για μια καλομελετημένη επιχείρηση με πολλαπλούς στόχους: Να μπει στο απυρόβλητο η πρωτοφανής βία και τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Σημίτη προκειμένου να επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική της διά πυρός και σιδήρου. Να συκοφαντηθεί, να απομονωθεί και να τσακιστεί το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα.

Ας είναι σίγουροι ότι ο εκσυγχρονισμένος γκαιμπελισμός και η τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσουν όσο και αν είναι ισχυρά τα όργανά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ