Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΛΥΦΑΔΑ
Εδωσαν σε ιδιώτες την καθαριότητα

Σε ιδιώτες ανέθεσε το έργο της καθαριότητας της παραλίας και των δημοτικών κτιρίων ο δήμαρχος Γλυφάδας. Ενα έργο που μέχρι σήμερα παρείχε η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Την ενέργεια αυτή της δημοτικής αρχής καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, στο λαό της Γλυφάδας η παράταξη της "Προοπτικής Δημοτικής Κίνησης Γλυφάδας" και επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αλλά εντάσσεται στο σχεδιασμό για πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που προωθεί η κυβέρνηση βάσει των εντολών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

"Οταν έχουμε τέτοιες ενέργειες, παραμονές των εκλογών, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης, Θαν. Ηλιόπουλος,ο καθένας αντιλαμβάνεται τι θα επακολουθήσει μετά τις εκλογές και ο λαός ας ετοιμαστεί να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη του για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι ιδιώτες. Οσο για τους εργαζόμενους στο δήμο, σε συνάρτηση με το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, ας ετοιμάζονται για το χειρότερο. Η "Προοπτική Δημοτική Κίνηση" αγωνίζεται για τη μη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, έτσι ώστε να μη χάσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση τον κοινωνικό της χαρακτήρα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ