Τετάρτη 12 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Υποψήφιος ο Β. Σταμουλάκης

Ο αγωνιστικός, ενωτικός συνδυασμός της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης", μ' επικεφαλής τον Βασίλη Σταμουλάκη διεκδικεί τη δημαρχία του Δήμου Κραννώνα της Λάρισας. Ο Β. Σταμουλάκης είναι καταξιωμένος αγωνιστής, ένας νέος άνθρωπος που εργάζεται στη Λάρισα σαν εμποροϋπάλληλος. Είναι απόφοιτος του εσπερινού οικονομικού Λυκείου και, επί πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στο συνδικαλιστικού εργατικό κίνημα - από το 1992 είναι πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας και μέλος του Εργατικού Κέντρου της πόλης - διατέλεσε πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου και μέλος του ΔΣ του αθλητικού συλλόγου στους Αγίους Αναργύρους, ενώ το 1994 συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρισας.

Με την ανακήρυξή του ως υποψήφιος δήμαρχος, δήλωσε πως ο συνδυασμός του εκφράζει τη συσσωρευμένη αγανάκτηση των συμπολιτών του για την πολιτική που εφαρμόζεται μέσα και από την Αυτοδιοίκηση και κάλεσε όλους τους κατοίκους - ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων - να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια για μια Δημοτική Αρχή που θ' αγωνίζεται μαζί τους για τη λύση των προβλημάτων τους.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή όλων των μελών της Κίνησης και τις συζητήσεις με τους φορείς και τους κατοίκους του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ