Τετάρτη 12 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ. ΟΛΥΜΠΟΥ
Δήμος, διεκδικητικό μετερίζι

Τον Τάκη Γιαννούκα επέλεξε για υποψήφιο δήμαρχο Κάτω Ολύμπου, η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Κάτω Ολύμπου" Λάρισας, σε ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε στις 7/8 στον Πυργετό.

Ο Τάκης Γιαννούκας κατάγεται από τη Ραψάνη. Ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 1959 ασχολείται με το συνδικαλιστικό κίνημα των Επαγγελματοβιοτεχνών. Διατέλεσε μέλος και αργότερα πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Επιπλοποιών Λάρισας, πρόεδρος για αρκετά χρόνια του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, πρωτοστάτησε για τη δημιουργία του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, του οποίου υπήρξε για μια δεκαετία πρόεδρος.

Σήμερα είναι πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΕ Ν. Λάρισας. Επί τρεις συνεχόμενες τετραετίες (1978-1982-1986) εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος Λάρισας με το συνδυασμό του Αλέκου Χονδρονάσιου και κατόπιν του Αριστείδη Λαμπρούλη. Διατέλεσε επίσης αντιπρόεδρος της ΔΕΤΠΟΛ.

Οπως αναφέρει η παράταξη, σε ανακοίνωσή της, "η υποψηφιότητα του Τάκη Γιαννούκα και ο πλατύς συνδυασμός που θα συγκροτήσει, αποτελεί την καταλληλότερη λύση για το δήμο κάτω Ολύμπου. Θα αγωνιστεί για να γίνει ο δήμος αγωνιστικό, διεκδικητικό μετερίζι, στην υπηρεσία των δημοτών και όχι μηχανισμός επιβολής πρόσθετης φορολογίας. Θα αντισταθεί στην πολιτική της συρρίκνωσης των οικονομικών και των αρμοδιοτήτων της ΤΑ".

Σύντομα ο υποψήφιος δήμαρχος θα παρουσιάσει το εκλογικό του πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ