Παρασκευή 14 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΜΙΔΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος υποψήφιος δήμαρχος

Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος είναι ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" (ΔΑΚ) Μιδέας, με τον οποίο η παράταξη θα διεκδικήσει το Δήμο Μιδέας στο Νομό Αργολίδας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.Η ΔΑΚ Μιδέας αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της ότι η κυβέρνηση και η ΝΔ, ο ΣΥΝ και το ΔΗΚΚΙ, τα κόμματα δηλαδή που τη στηρίζουν, επιχειρούν να πάρουν έγκριση για τη μόνιμη λιτότητα, την ανεργία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το ξήλωμα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης.

Η παράταξη επισημαίνει και την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες, οι οποίοι ξεκληρίζονται με τους περιορισμούς στην καλλιέργεια, τη μείωση των τιμών και όλες τις υπόλοιπες επιταγές που ορίζει η ΕΕ.

Για όλα τα παραπάνω η ΔΑΚ τονίζει στη διακήρυξή της "Θέλουμε δημοτική αρχή για μας, για το λαό. Δεν τους είδαμε πουθενά όταν ο κόσμος της Μιδέας αναστέναζε από τα βάσανά του. Δεν τους είδαμε στο 36 δρχ. του πορτοκαλιού, στο 20% επιστρεφόμενα, στο 550 δρχ. του λαδιού, στο χαράτσι για τη βιολογική ταφή, στο 2 δρχ. της χυμοποίησης".

Το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η καταστροφή των Κοινοτήτων με το σχέδιο "Καποδίστριας", η διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας είναι τα θέματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΔΑΚ, η οποία καλεί το λαό της Μιδέας να ανατρέψει αυτή την κατάσταση και να αγωνιστεί για την ειρήνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την υγεία, την παιδεία.

Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος είναι κάτοικος Ανυφίου και ασχολείται με τη γεωργία. Είναι αγωνιστής και μπροστάρης στους αγώνες για τα αγροτικά, την ειρήνη και το λαϊκό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ