Παρασκευή 14 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
Για διεκδικητική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Ζαχάρης του Βασιλείου, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας, που εκλέχτηκε ομόφωνα από την "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση" (ΑΔΚ) Λουτρακίου - Περαχώρας σε ευρεία σύσκεψη που έκανε η παράταξη, την Τρίτη 11 Αυγούστου.

Τη σημασία αυτών των δημοτικών εκλογών για το ρόλο που θα διαδραματίσει στο μέλλον η Τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνει η ΑΔΚ στη διακήρυξή της. Στην οποία καλείται ο λαός του Λουτρακίου να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αντιλήψεις. Η πρώτη αντίληψη είναι αυτή που εκφράζει τη γενικότερη πολιτική που ακολουθείται σήμερα από την κυβέρνηση στα πλαίσια της ΕΕ και των επιταγών της. Πολιτική που θέλει να μετατρέψει την ΤΑ σε όργανο εφαρμογής αυτής της πολιτικής με βασικό άξονα την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της, τη συρρίκνωση της κοινωνικής της πολιτικής και τον οικονομικό της αφανισμό, προβάλλοντας σαν πρότυπο το δήμο - επιχειρηματία.

Η άλλη πολιτική αντίληψη είναι αυτή που θέλει την ΤΑ διεκδικητική, να παλεύει για τη λύση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων του δήμου, την ανάπτυξη. Είναι φανερό ότι η δεύτερη αντίληψη εκφράζει την παράταξή μας, επισημαίνει η ΑΔΚ στη διακήρυξή της, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, στις ελπίδες και στις ανάγκες του λαού.

Η ΑΔΚ Λουτρακίου - Περαχώρας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συνδημότες να συστρατευτούν μαζί της, ανεξάρτητα από ιδεολογικές ή κομματικές πεποιθήσεις, για μια ΤΑ που θα παλέψει για να διατηρήσει και να ενισχύσει το διεκδικητικό της χαρακτήρα, να έχει αποκλειστικές αρμοδιότητες, πλήρη οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια σαν πραγματικός φορέας εξουσίας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, ιδιαίτερα όσα έχουν σχέση με την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ζαχάρης

Γεννήθηκε στην Περαχώρα το 1973, τελείωσε το λύκειο Λουτρακίου, υπήρξε δραστήριο μέλος των μαθητικών κοινοτήτων και σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Ηταν μέλος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και σήμερα είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, στο χορευτικό τμήμα. Διδάσκει παραδοσιακούς χορούς στο χορευτικό τμήμα Λουτρακίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αντιστασιακή εκδήλωση (2013-04-04 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις αντιστασιακών (2011-04-06 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ (2005-12-30 00:00:00.0)
Φιλειρηνική εκδήλωση (2001-07-05 00:00:00.0)
Φιλειρηνική εκδήλωση (2001-07-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ