Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την αναγκαιότητα να συγκεντρωθούν και να συμμαχήσουν οι λαϊκές δυνάμεις, ώστε όχι μόνο να υπάρξει αποτελεσματική αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και προοπτική ανατροπής αυτής της κατάστασης, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, χθες από τη Θεσσαλονίκη. Με μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, που έδωσε με την ευκαιρία της επίσκεψή της στη ΔΕΘ, η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την ταξική αντιλαϊκή πολιτική και τις επιλογές της ΟΝΕ, της ΕΕ και της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης και να αντιδράσουν ώστε, μέσα από το δρόμο της σύγκρουσης, να επιβάλουν την άλλη εναλλακτική πολιτική λύση.

Σχετικά με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, υπογράμμισε ότι, σήμερα, μπροστά στις αρνητικές εξελίξεις, η ψήφος έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να στείλουν μήνυμα καταδίκης στην κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που υποστηρίζουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική της ΟΝΕ, υπερψηφίζοντας τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ, που είναι συνδυασμοί λαϊκής αγωνιστικής συσπείρωσης για το σήμερα και για το αύριο. Απάντησε επίσης σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων πάνω σε όλα τα τρέχοντα επίκαιρα θέματα.

Η Αλ. Παπαρήγα εξέφρασε τη συμπαράστασή της ειδικότερα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και της "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ", τους οποίους επισκέφθηκε χτες το πρωί, στους ανέργους και τους εργαζόμενους και στην αγροτιά, που πλήττονται σκληρά από την αντιλαϊκή πολιτική. Χτες, το απόγευμα, περιόδευσε στην Πολίχνη και τους Αμπελόκηπους,ενώ το βράδυ μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η ΚΟΘ στην πλατεία Εύοσμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ