Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ:

Ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης περιοδεύει στη συνοικία των Τσιγγάνων στην Αγία Βαρβάρα σήμερα στις 11 π.μ.

Ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Χρήστος Λαζαρίδης θα περιοδεύσουν στο εργοστάσιο της ΕΑΒ τη Δευτέρα στις 8.30 π.μ. Επίσης τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Θ. Παπαμάργαρης θα περιοδεύσουν στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στο "Φιξ".

Σήμερα, στη 1 μ.μ. οι Β. Κολοβός,Π. Λάτα και Χ. Αποστόλου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις καφετερίες του Υμηττού.

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Θα γίνουν οι εξής περιοδείες:

- Στο Ασυλο Ανιάτων (Αγ. Ζώνης) στις 10 π.μ. (Μ. Καμακάρης.

- Στο Σχολικό Συγκρότημα της Γκράβας στις 8.30 π.μ. (Δ. Αγκαβανάκης, Θ. Γκεσούλης και Μ. Ξεκομνηνού - Χιόνη).

- Στο εργοστάσιο "ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ" στις 12 μ. (Γ. Σταυρόπουλος).

- Στην Αγροτική Τράπεζα στα καταστήματα της Κριεζώτου στις 9.00 π.μ. και Συγγρού 1 (Γ. Μαυρίκος,Α. Μπάλλου και Α. Αντύπας).

- Στην πιάτσα των οικοδόμων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) στις 6 π.μ. (Δ. Βανδώρος,Γ. Θεοδώρου και Γ. Μαυρίκος).

- Στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας στις 9.00 π.μ. (Χρ. Τσεντούρου).

- Στους Παιδικούς Σταθμούς Ζωγράφου στις 12 μ. και στις καφετερίες Ζωγράφου (Γ. Θεοδώρου).

- Στη ΔΕΗ Περιστερίου στις 7 π.μ. (Π. Πάλμος).

- Στο νοσοκομείο "Αγία Ολγα" στις 9 π.μ. (Χ. Χουρδάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας Π. Τσουκαλάς).

- Στην ΑΣΟΕΕ στις 9.30 π.μ. (Μ. Θωμαδάκη,Π. Παλαβός και Κ. Παπασταύρου).

- Στο κτίριο του ΟΤΕ Αλεξάνδρας στις 7 π.μ. (Ν. Σιτζάνης).

- Στο νοσοκομείο "Μαρίκα Ηλιάδη" στις 10 π.μ. (Θ. Ευθυμίου).

- Στα ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας Βύρωνα στις 11 π.μ. (Γ. Θεοδώρου και Β. Κολοβός).

- Στους Παιδικούς Σταθμούς Ιλισίων στις 12 μ. (Χ. Αποστόλου).

- Στο βυρσοδεψείο Τρύπου (Π. Ράλλη) στις 12 μ. (Χρ. Τσεντούρου).

Θα γίνουν, επίσης, συσκέψεις στο Φάρο Τυφλών στις 6.30 μ.μ. με τον Χ. Χουρδάκη και στο Νέο Κόσμο (Φρατζή 68) με τον Β. Δημόπουλο.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Κλιμάκιο της "ΝΑΣ",με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη,θα περιοδεύσει σήμερα στα Κύθηρα.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Σήμερα στις 10 π.μ. κλιμάκιο της ΝΑΣ θα επισκεφθεί τα μαγαζιά της Ελευσίνας και το βράδυ θα παραβρεθούν στην κεντρική συγκέντρωση του "Προοδευτικού Συνδυασμού" στα Βίλλια. Αύριο στις 8 μ.μ. εκπρόσωποι της ΝΑΣ θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση της νεολαίας. Τη Δευτέρα στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη λαϊκή Ελευσίνας και στις 7.30 μ.μ. ο Αντώνης Χοροζάνης θα χαιρετήσει στη συγκέντρωση της "Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης" στη Μάνδρα.

ΒΟΙΩΤΙΑ:

Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη,στις 8 μ.μ., θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ στην πλατεία Λιβαδειάς, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Λουκάς Λιάκος.

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού της "ΝΑΣ" και θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βαγγέλης Παλαιολόγος.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:

Η ΝΑΣ και η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" θα πραγματοποιήσουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή τους την Τρίτη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου. Θα μιλήσουν ο Κώστας Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος και ο Τίμος Παπανικολάου,υποψήφιος νομάρχης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:

Σήμερα, ο υποψήφιος νομάρχης του "Ενωμένου Μεσσηνιακού Αγωνιστικού Συνδυασμού" Αντώνης Κατσάς θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Νέα Αγορά Καλαμάτας, στις 8 μ.μ. στη Χώρα και αύριο στις 8 μ.μ. στο Αβραμιό.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ:

Περιοδεία στη Μύλο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο υποψήφιος νομάρχης Βαγγέλης Σιγάλας και αύριο στην Κέα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη στις 9.30 μ.μ. ο υποψήφιος νομάρχης της Νομαρχιακής Κίνησης Πρέβεζας "Νέοι Ορίζοντες"Γιάννης Νόβας θα μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση της παράταξης στην παραλία.

ΚΑΒΑΛΑ: Την κεντρική τους συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στις 7 μ.μ. η "ΝΑΣ" και η "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση" μπροστά στο εκλογικό τους κέντρο (Δοϊράνης 12). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης Καβάλας Βασίλης Λιόγκας και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Δήμος Ζαχαριάδης.

ΑΡΤΑ: Ο υποψήφιος νομάρχης Αρτας με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Βασίλης Ζιώβας τις επόμενες μέρες θα μιλήσει σήμερα στα χωριά Αγναντα, Κτιστάδες, Μελισσουργοί. Αύριο θα μιλήσει στα χωριά Μελάτες, Αθαμάνιο, Παλαιοκάτουνο, Βουλγαρέλι, Τετράκορφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ