Τετάρτη 7 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετακομίζει αλλά δε γλιτώνει

"Κλειστό, λόγω Πάσχα", γράφει το χαρτί έξω από την είσοδο του Αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη. Οι υπάλληλοι, λοιπόν, ξεκουράζονται, όχι όμως και οι βόμβες των αφεντικών τους σε βάρος του γιουγκοσλάβικου λαού.

Το Προξενείο που έχει 160 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, θα επαναλειτουργήσει(;) στις 14 Απρίλη, αλλά σε νέο κτίριο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ψηλά, στον 7ο όροφο, με την ελπίδα πως το υψόμετρο θα καταφέρει να κρατήσει μακριά τις αντιδράσεις του αγωνιζόμενου λαού της Θεσσαλονίκης. "Θα λειτουργήσει με γραφεία σύγχρονα και πιο λειτουργικά από τα προηγούμενα", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Προξενείου. Και λιγότερο "καταπονημένα", προσθέτουμε εμείς.

Να μην ανησυχούν, όμως, γιατί ο αγωνιζόμενος λαός της πόλης θα βρει τον τρόπο να στέλνει τα μηνύματά του προς τους φονιάδες των λαών, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Η νέα του διεύθυνση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι: Εμπορικό Κέντρο "Πλατεία" μεταξύ των οδών Τσιμισκή 43 και Βασιλέως Ηρακλείου 38.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ