Τετάρτη 7 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Καθυστερεί η επιδότηση με ευθύνη της κυβέρνησης

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Την αδιαφορία του υπουργείου Γεωργίας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της καταβολής του υπολοίπου 50% της επιδότησης στους καπνοπαραγωγούς του Αρδινίου Τρικάλων, παρ' όλο που έχουν περάσει 45 με 50 μέρες αφότου πούλησαν τα καπνά τους στους καπνεμπόρους, επισημαίνουν σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής,Βαγγέλης Μπούτας καιΝίκος Γκατζής.

Οπως τονίζουν οι βουλευτές του Κόμματος, τα χρήματα αυτά τα έχουν άμεση ανάγκη οι καπνοπαραγωγοί, καθώς άρχισε η νέα καλλιεργητική περίοδος και τα έξοδα τρέχουν. Ομως, ούτως ή άλλως, το ποσό αυτό θα έπρεπε να καταβληθεί το αργότερο σε ένα μήνα, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Η καθυστέρηση αυτή, υπογραμμίζεται στην Ερώτηση, δείχνει πως το υπουργείο Γεωργίας εξακολουθεί να εφαρμόζει τη γνωστή τακτική του, που είχε ακολουθήσει και στην περίπτωση των χιλιάδων βαμβακοπαραγωγών, και για τους υπόλοιπους παραγωγούς.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τον υπουργό Γεωργίας γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην καταβολή του υπολοίπου 50% της επιδότησης στους καπνοπαραγωγούς, αλλά και ποια μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε για την άμεση καταβολή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ