Πέμπτη 29 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Απαρχή νέων πιο δραματικών εξελίξεων

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να εντείνει την επαγρύπνησή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

1. "Το αποτρόπαιο έγκλημα στο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ" επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά και με το δικό του φριχτό τρόπο, ότι πίσω από τη δήθεν επαναστατική φρασεολογία της οργάνωσης "Επαναστατικοί Πυρήνες", καθώς και άλλων που εμφανίζονται κατά καιρούς, καλύπτεται η δράση των μυστικών υπηρεσιών, για τις οποίες η Ελλάδα αποτελεί ξέφραγο αμπέλι.

Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιτρέπει την ασύδοτη δράση των κάθε λογής υπονομευτών και των πρακτόρων του ιμπεριαλιστικού κόσμου.

2. Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο του διευθυντή της εφημερίδας "Η Βραδυνή" Γιώργου Τράγκα αποτελεί μια απροσχημάτιστη εγκληματική πράξη, τα κίνητρα και τους στόχους της οποίας αντιλαμβάνονται ακόμη και οι ανυποψίαστοι.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη δολοφονική απόπειρα. Τη θεωρεί απαρχή νέων ακόμη πιο δραματικών εξελίξεων.

3. Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να εντείνει την επαγρύπνηση και τις κινητοποιήσεις του. Η μαζική πολιτική πάλη για "να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια", για να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στο δολοφονικό, όργιο, είναι μονόδρομος για το λαό μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ