Πέμπτη 29 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑντιΝΑΤΟικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Σήμερα Πέμπτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αντιπολεμικό - πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, οργανώνουν οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας και οι Σύλλογοι Δασκάλων - Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης.

ΚΟΖΑΝΗ: Συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ Πτολεμαϊδας, στο πλαίσιο των αντιπολεμικών εκδηλώσεων του ΠΑΜΕ.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Συμβολική διήμερη κατάληψη ξεκινούν σήμερα οι φοιτητές του Τμήματος Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε μια συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας "για την άνανδρη και παράνομη επίθεση από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ εναντίον του λαού της Σερβίας".

ΠΑΤΗΣΙΑ: ΑντιΝΑΤΟική συγκέντρωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία μαζικών φορέων της περιοχής στις 7.30 μ.μ. στη "βίλα Δρακόπουλου" (Τέρμα Πατησίων).

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Αντιιμπεριαλιστική πορεία διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού στις 6.30 μ.μ. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλ. Ελευθερίας.

ΓΟΥΒΑ: Αντιπολεμική - αντιΝΑΤΟική εκδήλωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς του δήμου στις 7 μ.μ. στην πλ. Πλυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στην πλ. Παναγίτσας και πικετοφορία διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης, δημοτικές κινήσεις και άλλοι μαζικοί φορείς του Δήμου. Η κινητοποίηση γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Ταύρου.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συλλαλητήριο διοργανώνουν μαζικοί φορείς σε συνεργασία με το δήμο στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου.

ΠΑΤΡΑ: Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - διαδήλωση στα Ζαρουχλέικα.

Αύριο Παρασκευή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Ενάντια στον Πόλεμο οργανώνει 48ωρο αποκλεισμό του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Πρωτομαγιάτικη - αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς και εργατικά σωματεία των Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας στις 7.30 μ.μ. στην είσοδο του Αλσους, στη λεωφόρο Δεκελείας.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς του Δήμου στις 7 μ.μ. στην πλ. Σημηριώτη (δίπλα στον ΟΤΕ Ν. Ιωνίας).

ΠΑΤΡΑ: Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - διαδήλωση στα Προσφυγικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ