Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δημοσιότητα στις μετρήσεις

Να δίνονται καθημερινά στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την ύπαρξη ή όχι επικίνδυνων ουσιών στον αέρα, ζητά το Ινστιτούτο Καταναλωτών Μακεδονίας,από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, τους περιφερειάρχες και τις αρμόδιες υγειονομικές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, με σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για την άνευ προηγουμένου περιβαλλοντική καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι αεροπορικές επιδρομές των ΝΑΤΟικών αεροσκαφών κατά της Γιουγκοσλαβίας, ενώ επισημαίνεται ότι δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό αν έχουν μεταφερθεί στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, τοξικές και δηλητηριώδης ουσίες, με απρόβλεπτες συνέπειες για τις γεωργικές καλλιέργειες και την κτηνοτροφική παραγωγή.

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών καλεί ακόμα την κυβέρνηση να απεμπλακεί άμεσα από τον πόλεμο και να αναλάβει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για τον τερματισμό του. Παράλληλα, ζητά από τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ όλων των προϊόντων των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ που συμμετέχουν στις εχθροπραξίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ