Παρασκευή 18 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ"
Εκπτώσεις στα εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια, αλλά σε περιορισμένο αριθμό, θα προσφέρει από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι και τις 12 Ιούλη 1999 η "Ολυμπιακή Αεροπορία" για 12 προορισμούς της Ευρώπης.

Οι προσφορές δεν ισχύουν για ταξίδι την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ η μέγιστη παραμονή στο εξωτερικό είναι 14 μέρες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 75.000 δραχμές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 90.000 δρχ. από άλλες πόλεις της Ελλάδας και αφορούν τους προορισμούς: Αμστερνταμ, Βερολίνο, Κοπεγχάγη, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουτγκάρδη, Γενεύη, Ζυρίχη, Μιλάνο, Μόναχο, Ρώμη και Βιέννη.

Στο μεταξύ, τη λήψη μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι δυσλειτουργίες της ΟΑ, ζητά ο Βασ. Γιαννακόπουλος,στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και μέλος του ΔΣ της εταιρίας. Ανάμεσα στους βασικούς λόγους που προκαλούν καθυστερήσεις στις πτήσεις της ΟΑ, αναφέρει: Την έλλειψη προσωπικού σε παραγωγικούς κλάδους, καταγγέλλοντας ότι "για ύποπτους και ανεξήγητους λόγους εκκρεμεί πάνω από ένα χρόνο η κάλυψη πάγιων αναγκών στους κλάδους των πιλότων, των αεροσυνοδών - φροντιστών και των τεχνικών. Τη ματαίωση της αγοράς νέων αεροπλάνων για τα οποία είχαν καταβληθεί και υπέρογκες προκαταβολές, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση παραλαβής των δύο "Αιρ Μπας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ