Τετάρτη 30 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενισχύστε τις τάξεις του αγώνα

Περιοδεία στην ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια πραγματοποίησε χτες ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα γιατί το επόμενο διάστημα θα ενταθεί η επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στα συμφέροντά τους, αφού αυτό της επιβάλλει η πολιτική ένταξης στην ΟΝΕ που ακολουθεί πιστά.Αυτό τόνισε στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια, ο Γιώργος Σκιαδιώτης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Γ. Σκιαδιώτης τόνισε ότι το ΚΚΕ συνεχίζει την επαφή του με τα λαϊκά στρώματα ανεξάρτητα από τις εκλογές, γιατί δε ζητάει απλώς την ψήφο αλλά την αγωνιστική τους στάση για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Αναφέρθηκε στον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αναλογιστούν τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στο δράμα του γιουγκοσλάβικου λαού, αλλά και να δουν τώρα τι είδους στρατεύματα ήταν αυτά που πέρναγαν μέσα από το ελληνικό έδαφος και τι είδους ειρήνη έχουν εγκαταστήσει σήμερα στο Κόσσοβο.

Μίλησε επίσης για την ανάγκη που υπάρχει σήμερα να απεγκλωβιστούν οι Ελληνες εργαζόμενοι από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και να στρατευτούν σε ένα μεγάλο αγωνιστικό Μέτωπο που και θα θέλει αλλά και θα μπορεί να αντιστέκεται και να αντεπιτίθεται στις αδηφάγες ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ