Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οσο πιο «δεξιά», τόσο πιο αντιΚΚΕδικα...

Γιατί ο κ. Παπανδρέου επιτίθεται ενάντια στο ΚΚΕ; Μια εκδοχή λέει πως είναι το «αντιδεξιό» πάθος του ανδρός που τον κάνει να μην αντέχει να βλέπει «αριστερούς ψάλτες της Δεξιάς» (όπως είπε για το ΚΚΕ...).

Μια άλλη εκδοχή, όμως, υποστηρίζει ότι η επίθεση ενάντια στο Κόμμα οφείλεται σε κάπως «ταπεινότερα» ελατήρια. Στο γεγονός, δηλαδή, ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του κινούνται με τέτοια ιλιγγιωδώς ...Δεξιά ταχύτητα, που έχει ως συνέπεια να αρχίζουν να διαλύονται και οι τελευταίες αυταπάτες για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ από σημαντικό τμήμα λαϊκών στρωμάτων, που ήταν μέχρι τώρα εγκλωβισμένα στο ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την παραπάνω εκτίμηση, είναι ο κ. Παπανδρέου, επιστρατεύοντας τις γνωστές αντι-ΚΚΕ προβοκάτσιες και τις κούφιες «αντιδεξιές» κορόνες, να επιδίδεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες για τον επανεγκλωβισμό τους...

Αντί άλλης απάντησης, για το ποια εκδοχή ισχύει, προσέξτε τα παρακάτω - εξαιρετικά χρήσιμα για την εξαγωγή συμπερασμάτων:

*

«...η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στο ΚΚΕ δεν αποσυνδέεται και από τα ευρήματα κάποιων δημοσκοπήσεων που έχει στα χέρια της η αξιωματική αντιπολίτευση και τα οποία δείχνουν ότι οι όποιες απώλειες λόγω του άρθρου 16 ή της συνολικότερης στάσης του για την παιδεία κατευθύνονται στο χώρο της Αριστεράς και κυρίως στο ΚΚΕ, που εμφανίζει ποσοστό γύρω στο 8%-8,5%».

*

Να σας διευκρινίσουμε ότι οι πληροφορίες που μόλις διαβάσατε δημοσιεύτηκαν χτες. Και μάλιστα δε δημοσιεύτηκαν όπου κι όπου. Στα «Νέα» δημοσιεύτηκαν. Την εφημερίδα που γνωρίζει πολύ καλά τα του ΠΑΣΟΚ...


Γράφει
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ