Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΩΠΟ νεολαίας και εργαζομένων

Δυναμώνουν σε όλη τη χώρα οι κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις από φοιτητές, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους από πολλά σωματεία

Δυναμώνουν οι πρωτοβουλίες που παίρνουν από κοινού φοιτητές, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία. Χτες οι κινήσεις που ανακοινώθηκαν στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη έρχονται να προστεθούν σε αντίστοιχες που γίνονται στην Αθήνα και σε πολλές ακόμα πόλεις, αναδεικνύοντας ότι η Παιδεία είναι υπόθεση όλου του λαού και πρωταρχικά της εργατικής τάξης.

Απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να υπερπροβάλλει και να αξιοποιήσει όλους τους υποτακτικούς συμμάχους που έχει στην προσπάθειά της να παραδώσει την εκπαίδευση στις ορέξεις του κεφαλαίου, ορθώνεται η απάντηση της νεολαίας και των εργαζομένων. Με σταθερό βήμα χτίζουν τη δική τους συμμαχία ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, ενάντια στο νόμο πλαίσιο, στα νέα βιβλία της αμάθειας κι όλα τα μέτρα που ιδιωτικοποιούν κι υποβαθμίζουν την εκπαίδευση των παιδιών της εργατικής τάξης. Τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν οι φοιτητές κι οι σπουδαστές, που προετοιμάζουν παράλληλα νέο συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη.


ΣΕΛ.  8   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ