Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν το Κόμμα τους

Στο ΕΚΑΒ και στην Πυροσβεστική Κ. Μακεδονίας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης

Τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται οι εργαζόμενοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες που προκύπτουν, σημείωσε ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ και στο Πυροσβεστικό Σώμα Κεντρικής Μακεδονίας που στεγάζονται στην Πυλαία.

Στη συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ συζητήθηκαν τα έντονα εργασιακά και ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αιχμή τη μη ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Διαχρονικά, όπως αναγνωρίστηκε και από τους ίδιους τους εργαζόμενους, το ΚΚΕ στάθηκε δίπλα στους αγώνες τους και σήμερα αναγορεύεται από την πλειοψηφία τους ως γνήσιος συμπαραστάτης τους.

Στην Πυροσβεστική, αναδείχτηκαν οι ευθύνες των εκάστοτε κυβερνήσεων για τον πολυκερματισμό και την αποδυνάμωση του Πυροσβεστικού Σώματος. Επίσης οι εργαζόμενοι συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας ενιαίου φορέα δασοπροστασίας, που αποτελεί και πάγια θέση του ΚΚΕ.

Ο Αγγ. Τζέκης κάλεσε τους εργαζόμενους να αντισταθούν σ' αυτή την πολιτική και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ