Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Κόκκινη η ψήφος των νέων

Στα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας

Να φτάσουν στις κάλπες με κριτήριο ψήφου όλα τα αντεργατικά μέτρα που ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα των εκλογών, κάλεσε τους εργαζόμενους στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, που περιόδευσε χτες στα γραφεία του ΔΟΛ.

Ο Γιάννης Πρωτούλης υπογράμμισε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη δεσμευτεί για την απελευθέρωση των απολύσεων, τη μείωση των συντάξεων, για το χτύπημα δικαιωμάτων όπως οι συλλογικές συμβάσεις. Απευθυνόμενος συγκεκριμένα στους νέους εργαζόμενους τόνισε πως όλα όσα ετοιμάζονται «αφορούν ειδικά τη δική μας γενιά, γι' αυτό και πρέπει να σκεφτούμε καλά τι θα ψηφίσουμε... Πρέπει να τους δείξουμε ότι δε μας έχουν στο τσεπάκι τους».

Καυτηριάζοντας τις ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την όξυνση της αντεργατικής επίθεσης, αναφέρθηκε στα δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι εργοδότες, την ίδια ώρα που τα δικαιώματα των εργαζομένων πετσοκόβονται συνέχεια. «Για να είναι ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις θέλουν οι εργαζόμενοι να γίνουμε φτηνοί, πολύ φτηνοί» σημείωσε. «Γι' αυτό κι εμείς σας καλούμε να στηρίξετε το ΚΚΕ, που είναι ένα δοκιμασμένο κόμμα. Αυτή η ψήφος δεν πρόκειται ν' αλλάξει χρώμα μετά την κάλπη. Τους κομμουνιστές θα τους βρείτε, και την επομένη των εκλογών, στους αγώνες στα σωματεία, στα σχολεία, στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, στις γειτονιές, παντού...», κατέληξε ανάμεσα σ' άλλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ