Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Το ΚΚΕ μοναδικό αντίδοτο στο βραχνά του δικομματισμού

Στα εργοστάσια BET και ΣΑΜΠΟ ΕΛΛΑΣ περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Εύβοια

«Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε συμφέρον να αδυνατίσουν και στην πορεία να απαλλαχτούν από το βραχνά του δικομματισμού που τους ταλανίζει για δεκαετίες. Μοναδικό αντίδοτο η ενίσχυση του ΚΚΕ, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, συμπαραστάτης στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα, παλεύει μαζί τους για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών τους και προοπτικά για να βρεθεί ο ίδιος ο παραγωγός του πλούτου στο προσκήνιο». Αυτά τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο ΒΕΤ ΑΕ και στο εργοστάσιο μηχανολογικών κατασκευών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων ΣΑΜΠΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν με βάση την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να θέσουν ως κριτήρια τη συνολική πολιτική που ασκείται και έχει επιπτώσεις στο λαϊκό εισόδημα, στη δουλιά, στην αύξηση της ανεργίας, στο Ασφαλιστικό, στην Παιδεία και την Υγεία.

Επίσης, προειδοποίησε ότι την επόμενη των εκλογών, ανεξάρτητα από το ποιο από τα δυο κόμματα θα είναι κυβέρνηση, έρχεται νέα λαίλαπα αντεργατικών μέτρων με αιχμή το Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό. Επισήμανε το γεγονός ότι αυτά τα δυο κόμματα ζητάνε να έχουν ισχυρή κυβέρνηση... «Για εμάς», είπε ο Γιώργος Μαρίνος, «αποτελεί ψευτοδίλλημα και αποπροσανατολίζει προκειμένου να χειραγωγηθούν οι ψήφοι των λαϊκών μαζών».

Απαντώντας στη θεωρία της «ψήφισης μικρών κομμάτων», σημείωσε ότι η λαϊκή ψήφος δεν πρέπει να διαχυθεί σε ΣΥΝ και ΛΑ.Ο.Σ που δρουν στα πλαίσια της διαχείρισης του συστήματος και «κλείνουν το μάτι» για μετεκλογικές συνεργασίες με το δικομματισμό.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα ενισχυμένο θα δώσει ώθηση στους αγώνες των λαϊκών μαζών να διεκδικήσουν από καλύτερες θέσεις μέσα αλλά και ιδιαίτερα έξω από τη Βουλή την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ