Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Ψήφο - ώθηση στο εργατικό κίνημα

Στους εργαζόμενους της «Τυποεκδοτικής» μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας

Οι εργάτες πρέπει να δώσουν αποστομωτική απάντηση στην αρπακτικότητα των επιχειρηματιών, τόνισε ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας, μιλώντας, χτες, στους εργαζόμενους της «Τυποεκδοτικής».

Είναι χαρακτηριστικό, σημείωσε, ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΕΒΕΑ), απέστειλε κείμενο με... 81 θέσεις για την οικονομία, όπου στην ουσία ο εκπρόσωπος του κεφαλαίου ζήτησε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των «μεταρρυθμίσεων», των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων. Ο ομιλητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αιτήματα του ΕΒΕΑ για συνέχιση της πολιτικής μείωσης της φορολογίας του κεφαλαίου, απελευθέρωσης των απολύσεων με μείωση των αποζημιώσεων και κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων σε κλάδους που βρίσκονται «σε ύφεση».

«Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει ώθηση στο εργατικό κίνημα, να στηρίξει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, ώστε να δώσει μια αποτελεσματική απάντηση στην αδηφαγία του κεφαλαίου», τόνισε ο Σπ. Χαλβατζής. Και κάλεσε τους εργαζόμενους, σε στράτευση για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ