Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: «Την επομένη των εκλογών θα πρέπει να εφαρμοστεί μια οικονομική πολιτική, η οποία θα διευκολύνει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας η οποία θα είναι σε θέση να δημιουργεί νέες σταθερές θέσεις εργασίας, πλούτο και ταυτόχρονα να τον κατανέμει έτσι ώστε οι κοινωνικές ανισότητες να αμβλύνονται» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ: «Ο Γ. Παπανδρέου (...) επισήμανε ότι θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις της παραδοσιακής Αριστεράς οι οποίες, όπως είπε, έχουν δικαίωμα φωνής και παρουσίας αλλά συναίσθηση και των εποχών και των σημαντικών αποφάσεων που είναι μπροστά μας» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: «Ο καθένας καταλαβαίνει ότι έρχονται ξανά μέτρα λιτότητας - ίσως και πολύ πιο σκληρής απ' ό,τι στο παρελθόν» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ: «Η στάση που υιοθέτησε η ευρωομάδα της αριστεράς ήταν αυτή της αποχής. Αυτήν ακολούθησε σεβόμενος τη συλλογική απόφαση και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ» (ο Δ. Παπαδημούλης εξηγεί γιατί ΔΕΝ καταψήφισε την τελική έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου που προωθεί την «ευελφάλεια», δηλαδή το απόλυτο ξέσκισμα των εργατών / ΑΥΓΗ).

ΠΙΚΡΑ... «Κανείς άλλος πολιτικός πέραν του σημερινού πρωθυπουργού (...) δεν επέλεξε να συνομιλεί μόνο με τον εαυτό του και τους υπαλλήλους του» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: «Με πρωταγωνιστή βραζιλιάνικης σαπουνόπερας παρομοίασε τον κ. Καραμανλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ: «Γιατί το ΚΚΕ επιμένει καθημερινά να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ ανατρέχοντας ακόμη και στο 1991» (ρωτά ο Π. Τ. στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ