Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
«Να αφυπνιστεί ο λαός»

Συνέντευξη Τύπου του Κώστα Καζάκου στα Γιάννενα

Ενίσχυση και δυνάμωμα της φωνής του ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή για να μπορέσει να δημιουργηθεί μέσα στην κοινωνία ένα πλατύ δυνατό λαϊκό κίνημα αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί και σε αυτά που επιδιώκουν να υλοποιήσουν την επομένη των εκλογών οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου και τα οποία θα πλήξουν ακόμη παραπέρα τη ζωή των εργαζομένων και του λαού, ήταν το κάλεσμα - προτροπή που απηύθυνε από τα Γιάννενα ο επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε φτάνοντας στο αεροδρόμιο της πόλης.

«Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να στηριχτούμε. Να κρατήσουμε κάτι από αυτά που χάθηκαν και να διεκδικήσουμε παραπέρα και τα δικαιώματά μας. Αυτό είναι το ζητούμενο και το μεγάλο κριτήριο για τις εκλογές που έχουμε μπροστά μας», επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. ξεκαθαρίζοντας: «Δε χρειάζεται να είναι κομμουνιστής κάποιος για να ψηφίσει το ΚΚΕ, να συμφωνεί σε όλα, με την ιδεολογία και τους μακροπρόθεσμους στόχους και επιδιώξεις του κόμματος. Είναι η μόνη δύναμη που του λέει την αλήθεια και του συμπαραστέκεται, το μόνο γερό θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορεί ο λαός να χτίσει και να οικοδομήσει, τις επιδιώξεις, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του».

«Προτείνουμε στον ελληνικό λαό στις επικείμενες εκλογές να αφυπνιστεί, να συνειδητοποιήσει αυτή την πραγματικότητα που βιώνει, να μη ζει με ψεύτικες ελπίδες, να ξέρει ότι έρχονται πολύ χειρότερα πράγματα για το μέλλον για το φτωχό λαό», σημείωσε υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που συμφωνούν και εφαρμόζουν με την ΕΕ, οδηγεί, από τη μια, στη φτώχεια και την εξαθλίωση την τεράστια πλειοψηφία του λαού και, από την άλλη, αυξάνει τα κέρδη των τραπεζών και των βιομηχάνων.

«Αυτό πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος και να κοιτάξει λιγάκι με καθαρό μάτι. Με λίγο θάρρος παραπάνω να κοιτάξει τα πραγματικά του συμφέροντα. Να υπερασπιστεί τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του, και να ψηφίσουν - ενισχύσουν το ΚΚΕ, προέτρεψε. Το κόμμα που σε όλη την ιστορία του, από τη φύση του την ίδια, την ιδεολογία και την κοσμοαντίληψή του, με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία υπερασπιζόταν και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων και της φτωχολογιάς, του τόπου, των ανθρώπων του μόχθου που παράγουν τον πλούτο της χώρας και που δε μετέχουν στη διανομή».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2023-07-26 00:00:00.0)
Πίσω από τις εξαγγελίες για τον εκλογικό νόμο (2019-09-14 00:00:00.0)
Εγγύηση στην πάλη του λαού το ενισχυμένο ΚΚΕ (2015-09-17 00:00:00.0)
Η αισθητή ανοδική πορεία του ΚΚΕ μεγαλώνει τις ευθύνες μας (2010-11-08 00:00:00.0)
Είμαστε αισιόδοξοι (2004-03-08 00:00:00.0)
Διαμαρτύρονται γιατί ...τους αντιγράφουν (2000-02-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ