Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Θα κάνουν τα ίδια

«Είναι αποκαλυπτική η επισήμανση τόσο της Moody's όσο και της Standard and Poor's, σύμφωνα με την οποία δεν αναμένονται δραματικές αλλαγές στην ασκούμενη οικονομική πολιτική, ανεξάρτητα από το ποιο από τα δύο μεγάλα ελληνικά κόμματα εκλεγεί στις 16 Σεπτεμβρίου» (η σημείωση από τον Ν. Νικολάου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Εχουν έτοιμο πλήρωμα

«Η νέα κυβέρνηση αναμένεται να κινηθεί στη λογική Σαρκοζί και θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα τις βαθιές τομές στο σμπαραλιασμένο κράτος ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος που συνεπάγονται οι αλλαγές. Ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι ώριμη για μεγάλες αλλαγές και απαίτηση της κοινωνίας είναι η επανίδρυση του κράτους (...) ο πρωθυπουργός έχει πειστεί πλέον ότι η τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές με τη σημερινή τους μορφή και λειτουργία (...) οι αλλαγές θα είναι καθοριστικές και σε επίπεδο προσώπων (...) θα προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

Και θέλουν ισχυρή εντολή

«Ο πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τα άλλα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας λέγοντας πως είναι αυτονόητο να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Ψιλό γαζί

«Εχω την αίσθηση ότι όσο περισσότερο φωνάζουν στο ΠαΣοΚ τόσο λιγότερο θα ασχολούνται μαζί τους στη ΝΔ. Και τότε τι θα κάνουν στο ΠαΣοΚ; Θα αρχίσει ο Λαλιώτης να τσακώνεται με τον εαυτό τους; Ηδη προχθές τα έβαλε με κάτι καλώδια» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ