Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Αριστερής στροφής» και απάτης γωνία

Του Στάθη από την «Ελευθεροτυπία»
Του Στάθη από την «Ελευθεροτυπία»
Δεν υπάρχει όριο ούτε στην υποκρισία, ούτε στο θράσος τους. Ούτε ο τελευταίος λωποδύτης θα επέτρεπε στον εαυτό του τέτοια κοροϊδία, να έχει «γδύσει» και εκποιήσει τα τιμαλφή των άλλων, αλλά ταυτόχρονα να απαγγέλλει κηρύγματα περί «χρηστής διαχείρισης» και να αυτοανακηρύσσεται σε φύλακα άγγελο της περιουσίας όλων όσων προηγουμένως τους έχει ξαφρίσει (κανονικά).

Φαίνεται, όμως, ότι η «αριστερή στροφή» του ΠΑΣΟΚ τα επιτρέπει όλα! Ακόμα και τον κ. Παπανδρέου να καμώνεται ότι «παλεύει» για το δημόσιο έλεγχο στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στην «Ολυμπιακή».

Ομως, ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκει τόσο πρόθυμα «παπαγαλάκια» στον Τύπο, ώστε να εκθειάζουν δηλώσεις σαν αυτές που έκανε ο κ. Παπανδρέου, επισκεπτόμενος προχτές τον ΟΤΕ;

Δεν είναι το κόμμα που ξεπούλησε τα πάντα, και μάλιστα - επειδή ακριβώς ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία - πανηγύριζε (!) κιόλας, λέγοντας τα εξής;

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακολουθήσει "επιθετική" πολιτική στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, τόσο στις μετοχοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων όπως ο ΟΤΕ, ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΧΑΕ, τα ΕΛΠΕ, κ.λπ. όσο στις ιδιωτικοποιήσεις όπως για παράδειγμα με την Ιονική Τράπεζα, την ΕΤΒΑ, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τη Διώρυγα της Κορίνθου κ.λπ.»

(«Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - Το σχέδιο για τη χώρα, Η αντίληψή μας, Οι προτάσεις μας, 2004 - 2008», σελ. 12).

*

Με αυτό το πρόγραμμα ζητούσε την ψήφο του ελληνικού λαού το ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ