Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

ΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝ: «"Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος δε θα σταματήσει γιατί λίγοι και προνομιούχοι λειτουργούν ως κατεστημένο" ξεκαθάρισε χθες ο Κ. Καραμανλής» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Η ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: «Φρένο στις συντεχνίες που ταλαιπωρούν το σύνολο» (τίτλος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ: «Εχουμε να κάνουμε με άλλα λόγια για οργανωμένη επίθεση της "εργατικής αριστοκρατίας" του Δημοσίου (ΔΕΚΟ και τραπεζικό σύστημα) με στόχο την ίδια την υποδομή της χώρας, οπότε ανάλογη πρέπει να είναι και η αντίδραση της ίδιας της κοινωνίας» (από το κύριο άρθρο στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ: «Πρέπει να διαθέτεις περίσσιο θράσος για να ισχυριστείς πως οι ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προωθούνται είναι κοινωνικά δίκαιες και ότι υπηρετούν τα συμφέροντα όλης της κοινωνίας. Και αυτό το πολιτικό θράσος το διαθέτει κατά πώς φαίνεται ο πρωθυπουργός (...) το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αγγίζει αρνητικά περισσότερο από ένα εκατομμύριο εργαζόμενους σήμερα και φυσικά επιφέρει δυσμενείς όρους ασφάλισης και για όσους πρόκειται να μπουν στην αγορά εργασίας (...) το ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξυπηρετεί τους οικονομικά ισχυρούς, έχει τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ΣΕΒ άλλωστε. Πρόκειται για ένα ταξικό νομοσχέδιο και μόνο αν οι εργαζόμενοι σηκωθούν από τους καναπέδες, θ' ανατραπεί η ψήφισή του» (ο Γ. Παντελάκης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ