Παρασκευή 18 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάθε λογής φραστικό τέχνασμα επιστράτευσαν χτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να πείσουν για το φιλολαϊκό χαρακτήρα των πολιτικών επιλογών που υποστηρίζουν για την οικονομία, αλλά και για το ότι... έχουν μεταξύ τους διαφορές, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών, που προκλήθηκε με πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εδώ ειλικρινά ακούσαμε σημεία και τέρατα», σχολίασε στην παρέμβασή της η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σημειώνοντας πως «είναι προτιμότερο το κάθε κόμμα, η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση ή όποιος άλλος να πουν τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ιδιωτικοποιούμε γι' αυτόν το λόγο, πουλάμε για εκείνο το λόγο, με αυτόν το στόχο»!

Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι υπάρχει σημαντικότατη αύξηση στο εισόδημα των εργαζομένων, ενώ έχει παταχτεί η ακρίβεια και η ανεργία. Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρός του Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η πολιτική του κόμματός του είναι εντελώς διαφορετική από της ΝΔ προτείνοντας όμως επίσης... ιδιωτικοποιήσεις και λιτότητα!

Εκ μέρους του ΣΥΝ ο Αλέκος Αλαβάνος ζήτησε μέτρα «εξανθρωπισμού» και ενίσχυσης του κοινωνικού χαρακτήρα του συστήματος, ενώ ο Γ. Καρατζαφέρης, εκ μέρους του ΛΑΟΣ, πρότεινε πλήρη φοροαπαλλαγή στους Ελληνες εφοπλιστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ