Παρασκευή 18 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Θα το ρίξουν και πάλι έξω!

«Γιατί τριπλασιάστηκαν οι κατασχέσεις; Γιατί δεν εξυπηρετούνται πολλά δάνεια; Απλά, διότι οι πολίτες "το έριξαν έξω" και δανείζονται απερίσκεπτα (...) είναι σαν να κυκλοφορεί μια επιδημία και οι αρμόδιες αρχές να προκαλούν τους πολίτες σε... έκθεση στα μικρόβια! Οι τράπεζες, όμως, γνωρίζουν πότε να τραβήξουν το χαλί από τα πόδια των πελατών δανειοληπτών τους για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά τους. Ο παγιδευμένος τότε πολίτης, όμως, δε θα έχει επιλογές διαφυγής. Τότε τι θα γίνει;» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Ζούνε μέσα στη χλίδα

«Τα ζευγάρια με 2 παιδιά δανείζονται περισσότερο σε σχέση με τα μονομελή νοικοκυριά ή τα ζευγάρια χωρίς παιδιά» (το στοιχείο στην έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας / ΕΘΝΟΣ).

500άρικο το ψωμοτύρι!

«Σάντουιτς ή τοστ από ψωμί ολικής άλεσης με τυρί μέχρι 1,30 ευρώ (...) σάντουιτς με τυρί και γαλοπούλα μέχρι 1,70 ευρώ» (οι νέες τιμές που καθόρισε το υπουργείο Εμπορίου για τα κυλικεία των σχολείων / ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Απ' ευθείας ανάληψη...

«Οι φήμες για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν πετυχημένοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι και δε θα περιλαμβάνει στο στελεχιακό του δυναμικό τους λεγόμενους επαγγελματίες πολιτικούς οργιάζουν, ενώ το πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί στο ανατρεπτικό αυτό εγχείρημα είναι αναμφισβήτητα η Γιάννα Αγγελοπούλου» (το πρώτο θέμα στην ΑΥΡΙΑΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ