Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, που ταξιδεύει τους καλοκαιρινούς μήνες σε όλη την Ελλάδα και θα κορυφωθεί στις 18 - 21 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Αφιερωμένες στην ιστορία του Κόμματος και της ΚΝΕ, την πρωτοπόρα δράση τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν το λαό και κυρίως τη νεολαία, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη, στις Ράχες Ικαρίας (στο γήπεδο του μπάσκετ στο Χριστό) στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο πρόβλημα των ναρκωτικών και, στο πλαίσιό της, θα παρουσιαστούν αποτελέσματα έρευνας που διοργάνωσε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στην περιοχή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ομιλίες, θεατρικό μονόπρακτο, ντοκιμαντέρ, ζωγραφική για παιδιά, έκθεση βιβλίου.

Σήμερα Τετάρτη, στο Αμύνταιο Φλώρινας, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, στις 8 το βράδυ, στο «Δελασάλ», με θέμα τον αθλητισμό.

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου, στη Σιάτιστα Κοζάνης, στις 8.30 το βράδυ, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκούμας, μέλος του ΝΓ Κοζάνης της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 24 Αυγούστου, στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας, στις 12 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ