Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι επιλογές των συμβιβασμένων

«Ο Προϋπολογισμός δεν απαντά στα προβλήματα του σήμερα». Η... σκληρή κριτική ανήκει στη ΓΣΕΒΕΕ, η οποία αποφάσισε να «κλείσει» το έτος με μια αγωνιστική... επίδοση υπομνήματος με επικρίσεις που κινούνται στο γνωστό αποσπασματικό, ελλιπές και χαριστικό ακόμη πλαίσιο της Συνομοσπονδίας.

Βεβαίως, οι ηγεσίες των παρατάξεων που συγκροτούν την πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ θα κληθούν αργά ή γρήγορα να δώσουν λόγο για τη στάση τους, τα αιτήματα που προκρίνουν και την αποτελεσματικότητά τους. Κυρίως για την εχθρότητά τους απέναντι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, στην ενεργοποίηση της βάσης των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ και στην ανασυγκρότηση των σωματείων.

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν εξάλλου πόσο μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και την πραγματικότητα, βρίσκεται η λογική του «κοινωνικού διαλόγου» και του περιορισμού στην κατάθεση υπομνημάτων και μνημονίων.

Για να μη μιλήσουμε για την τελευταία κινητοποίησή της, με την οικτρή μεθόδευση της αλλαγής ημερομηνίας και της σύμπραξης με την ΕΣΕΕ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ