Τετάρτη 11 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ξέρουν τι κόσμο έχουν χτίσει

«Μια ενδεχόμενη ανθρωπιστική κρίση με έξαρση της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες φοβάται η Παγκόσμια Τράπεζα (...) προβλέπει ότι εντός του έτους θα καταγραφεί συρρίκνωση της παγκόσμιας οικονομίας για πρώτη φορά από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο». (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ)

Τα οικολογικά μεταλλαγμένα

«Η ΕΕ αφήνει παράθυρο για παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε "καθαρά" τρόφιμα, εξισώνοντας το ποσοστό τους με αυτό των συμβατικών. "Εξωφρενική η τροποποίηση" λένε φορείς πιστοποίησης, επιστήμονες και καταναλωτές». (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Παράγουν πλούτο

«Πράσινη ανάπτυξη σημαίνει: (...) ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα (...) επένδυση στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία (...) πράσινη ανάπτυξη σημαίνει νέες δυναμικές δραστηριότητες, νέες θέσεις εργασίας και δημιουργία πλούτου. Σημαίνει ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας της χώρας». (η Λ. Κατσέλη του ΠΑΣΟΚ στο ΒΗΜΑ)

Ποντάρουν στην κοντή μνήμη

«Η μεθαυριανή συνάντηση Παπανδρέου - Σημίτη (...) στην ουσία αποτελεί πράξη οφειλόμενης αναγνώρισης στο πρόσωπο ενός πρωθυπουργού του οποίου η θητεία και το έργο έχουν θετικό πρόσημο (...) ο Κώστας Σημίτης ήταν ένας καλός πρωθυπουργός που βελτίωσε τη θέση της χώρας (...) την ενέταξε στην ΟΝΕ». (ο Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ