Πέμπτη 9 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΗ
Υπέρ ανθρωποφαγίας και αστυνομοκρατίας

Δημαγωγικά λάβρος εναντίον των μεταναστών χτες στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης. Διόλου τυχαία ξεκίνησε την πρωτολογία του κινδυνολογώντας εναντίον τους, ενώ ίδιος «λαγός» του Κ. Καραμανλή επέμεινε να ρωτά τον Γ. Παπανδρέου ποιες οι προτάσεις του για την «αντιμετώπισή τους». Παρακάτω δείχνοντας αποστροφή για οποιαδήποτε διαμαρτυρία (έστω ανώριμη, αδιέξοδη, ακίνδυνη), είπε πως το Δεκέμβρη έγινε «μία εξέγερση (...) που μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω στη χώρα». Ενώ λυπημένος έδειξε επειδή «από το 1974, όταν επανήλθε η Δημοκρατία στη χώρα, από τότε αρχίζει μια απαξίωση συστηματικά της στολής, η οποία συνεχίζεται ακόμα. Θυμάμαι μια εποχή, νέο παιδί, όταν πήγαινα σε γάμο αστυνομικού ή στρατιωτικού, παντρευόντουσαν με τη στολή και απέξω οι φίλοι τους έκαναν τη γνωστή αψίδα. Πότε έχετε πάει σε γάμο τώρα τελευταία και να φοράει ο άλλος τη στολή; Ντρέπεται για τη στολή! Είναι δυνατόν;»..!

Πρόσθεσε ότι ως ΛΑ.Ο.Σ. υποστηρίζει όσα λέει και ο πολυδιαφημισμένος από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ Γερμανός Λαφοντέν. Και ζητώντας κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, υπενθύμισε ότι κατάργηση ζητά και ο υποψήφιος υπερνομάρχης του ΣΥΝ Πανούσης. Απόδωσε μάλιστα στους συμμετέχοντες σε καταλήψεις χαρακτηριστικά εκβιαστών ή «προβάτων». Οτι «φοβάται το ένα παιδί το άλλο», γι' αυτό συμμετέχει.

Το ρόλο που του έχουν επιμερίσει έπαιξε, ανθρωποδιώκτης και αντιδραστικός. Αρα απορριπτέος, χωρίς δεύτερη κουβέντα, από κάθε δημοκράτη, κάθε γνήσια λαϊκό άνθρωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ