Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΚΑΛΠΗΚΑ: «Προβολή του διλήμματος διακυβέρνησης Γ. Παπανδρέου ή Κ. Καραμανλή - παρακμή ή ανάταση, της λογικής της χαμένης ψήφου (διακριτικά) για τα μικρότερα κόμματα, μεγάλες συγκεντρώσεις για την ενίσχυση της παράστασης νίκης, τηλεοπτικές συνεντεύξεις για την τόνωση του ηγετικού προφίλ του αρχηγού και προετοιμασία στο παρασκήνιο, για την επόμενη μέρα περιλαμβάνει το ερχόμενο δεκαήμερο για το ΠΑΣΟΚ» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ: «Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν μαγικές συνταγές τις οποίες το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να εφαρμόσει (...) Ηδη γνωρίζει ότι σε οριακές καταστάσεις όπως η σημερινή θα είναι οριακή και η κοινωνική αντοχή» (η επισήμανση στο ΠΟΝΤΙΚΙ).

ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ: «Οι επιπτώσεις της κρίσης στην πραγματική οικονομία γίνονται όλο και πιο αισθητές. Bαραίνει το δυσμενές κλίμα, και στην αγορά ενισχύονται οι φόβοι για κύμα πτωχεύσεων, για αλυσιδωτές επιπτώσεις στο σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας (...) Ενας από τους βασικούς στόχους της νέας κυβέρνησης η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Oκτωβρίου, πρέπει να είναι η άμεση λήψη μέτρων για την αναστροφή της αρνητικής πορείας της παραγωγικής διαδικασίας (...) Πρέπει να ξεμπλοκάρουν οι χρηματοδοτήσεις των μεγάλων έργων υποδομών που και τη συνολική ανταγωνιστικότητα της οικονομίας θα τονώσουν και την απασχόληση θα ενισχύσουν» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ: «Η κυβέρνηση έχει φτάσει να καλύπτει πάγιες ανάγκες του Δημοσίου σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομεία με μαθητευόμενους. Και ενώ το ανώτατο όριο παραμονής τους είναι οι δεκαοκτώ μήνες, υπάρχουν εργαζόμενοι που κλείνουν πενταετία συνεχούς απασχόλησης με ανανέωση των συμβάσεων - ουσιαστικά δηλαδή πάνε για μονιμοποίηση που ρητά απαγορεύεται» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΑΣΧΕΤΟ: «Το ΠΑΜΕ έχει μέλη, έχει διεθνή αναφορά. Είναι γραμμένο στην ΠΣΟ (διαφορετική οργάνωση από αυτή που είναι γραμμένη η ΓΣΕΕ)» (ο Α. Καλύβης του ΣΥΝ για να αποδείξει ότι το ΚΚΕ κάνει κακό στο κίνημα / ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ