Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η συγκέντρωση για τη συγκρότηση της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης»

«Η δραστηριότητα και η ανάπτυξη αγώνων μπορεί και πρέπει να ασχοληθεί με ζητήματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της λεγόμενης τρομοκρατίας, με την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων, με τη δημοκρατία στους τόπους δουλιάς, με τη φαλκίδευση του δικαιώματος στην πληροφόρηση, καθώς και με το απαράδεκτο καθεστώς που ισχύει για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, το ρατσισμό και την ξενοφοβία». Αυτά υπογραμμίζει με χτεσινή της ανακοίνωση η ομάδα πρωτοβουλίας, που αύριο Πέμπτη πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση για τη συγκρότηση «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη».

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6.30 το βράδυ στην αίθουσα Προπυλαίων του Πανεπιστημίου της Αθήνας (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30). Στην ιδρυτική συγκέντρωση θα συμμετάσχουν προσωπικότητες της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής της χώρας μας, συνδικαλιστές, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.

«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενωτικών αγώνων για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών που σήμερα απειλούνται», τονίζουν τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας. «Στην κοινή αυτή προσπάθεια σάς καλούμε να συμβάλετε για την επιτυχία των σκοπών μας».

Μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας είναι οι: Κώστας Διάκος, Αλέκα Ζορμπαλά, Δημήτρης Καλτσώνης, Γιάννα Κούρτοβικ, Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, Ηλίας Νικολόπουλος, Χάρης Παπαμάργαρης, Τάκης Παππάς, Αντώνης Σκυλλάκος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Αλέξης Τσώλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ