Παρασκευή 5 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γενικολογίες εκ του πονηρού

Παρέχοντας διαρκή και σταθερή στήριξη στην κυβέρνηση και την πολιτική της, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας επιμένει στη στάση του ακόμη και μετά την ανακοίνωση των πρόσθετων αντιλαϊκών μέτρων, τα οποία έχουν χαρακτήρα «καρμανιόλας» και για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους.

Μάλιστα, το παραδέχεται και το ίδιο στην ανακοίνωσή του για τα νέα μέτρα, σημειώνοντας ότι εκτός των άλλων, θα πλήξουν κύρια τις μικρότερες επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή, όμως, αποφεύγει να αναφέρει ότι τα νέα μέτρα αποτελούν πλήγμα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, μιλώντας γενικόλογα για σοβαρές «κοινωνικές διαστάσεις του ζητήματος».

Στο τέλος, το μόνο που ψελλίζει απέναντι σε αυτή την κατάσταση, είναι η «έντονη ανησυχία» του για το αν θα αποδώσουν τα μέτρα ή αν θα οδηγήσουν σε μείωση των εσόδων του Δημοσίου.

Μ' αυτή τη... συνταρακτική ανακοίνωση, «μνημείο» για όλους αυτούς που «μασάνε» τα λόγια τους, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο τοποθετείται επί της ουσίας στο πλευρό των «νεκροθαφτών» των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ