Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Απολύουν 80 συμβασιούχους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η «Επιτροπή Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου του ΠΑΜΕ» την Τρίτη 27 Απρίλη στη 1 το μεσημέρι έξω από την πύλη του Νοσοκομείου, καθώς όπως σημειώνει και σε σχετική ανακοίνωση «αντί για την πρόσληψη του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, η κυβέρνηση και διοίκηση απολύουν 80 συμβασιούχους».

Η Επιτροπή - η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα - επισημαίνει ακόμα ότι «η απόλυση των 80 συμβασιούχων θα επιδεινώσει τις ήδη μεγάλες ελλείψεις προσωπικού. Το νοσοκομείο χρειάζεται τους εργαζόμενους αυτούς, για να λειτουργήσει και οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα».

«Παίρνουμε την υπόθεση του αγώνα στα χέρια μας», σημειώνει η Επιτροπή και δηλώνει ότι προχωράει σε κινητοποιήσεις και διεκδικεί: Πρόσληψη αναγκαίου μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Ανάκληση ιδιωτικοποιήσεων και πρόσληψη απευθείας από το νοσοκομείο των εργαζομένων στα ιδιωτικά συνεργεία. Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας. Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία. Ακύρωση της μεταφοράς αρμοδιοτήτων στην Τοπική Διοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ