Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Αποποιείται τις ευθύνες της η κυβέρνηση

Συζητήθηκε Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ

Στον αέρα βρίσκεται η λειτουργία του Κέντρου Αποθεραπείας Αμφιλοχίας με άμεσο κίνδυνο για τους 25 ασθενείς που βρίσκονται σε αναπηρικά καροτσάκια και δεκάδες άλλους ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά το κέντρο.

Το θέμα έφερε στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης ζητώντας την πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού με σταθερή εργασία έτσι ώστε να λειτουργήσει το κέντρο στο μέγιστο δυναμικό του.

Απαντώντας η υφυπουργός Φ. Γεννηματά έριξε τις ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ κάνοντας λόγο για εσφαλμένες πολιτικές των τελευταίων πέντε χρόνων που οδήγησαν σε αδιέξοδο τον χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης. Εκανε λόγο για πολιτική ασύδοτων ρουσφετολογικών προσλήψεων μέσω προγραμματικών συμβάσεων και προσλήψεις μέσω stage.

Ο Ν. Μωραΐτης είπε ότι οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση δεν ανήκουν μόνο στη ΝΔ αλλά και στη σημερινή κυβέρνηση αφού αυτή τη στιγμή το Κέντρο Αποθεραπείας δε λειτουργεί και δεν μπορούν δεκάδες ασθενείς να το επισκεφθούν γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει προσωπικό. Ενώ επισήμανε: «Διαφωνούμε κάθετα με τον τρόπο που έγιναν οι προσλήψεις γιατί πραγματικά η προηγούμενη κυβέρνηση πάτησε πάνω στις ανάγκες της περιοχής και στην ανεργία που δημιούργησε η ίδια αλλά και η δική σας κυβέρνηση και τσαλαπάτησε στην κυριολεξία συνειδήσεις νέων ανθρώπων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ