Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΕΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΚΥΨΕΛΗΣ
Τριήμερο εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά

Από την ερχόμενη Τετάρτη

Τριήμερο εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά διοργανώνει από 28 έως 30 Απρίλη το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης. Απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις όπως και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, σε εργάτες και εργάτριες, Ελληνες και μετανάστες, νέες και νέους, άνεργους, μαθητές και σπουδαστές, τονίζοντας σε σχετικό φυλλάδιο ότι «τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την κατεύθυνση της ΕΕ, έχουν την στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ., θα συνεχίζονται και θα κλιμακώνονται όσο οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν αντιπαραθέτουν την πραγματική τους δύναμη». Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 28 Απρίλη, 7 μ.μ. στο Στέκι (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου), αφιέρωμα στον ηρωικό Μάη του '36, πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αγώνες της εργατικής τάξης. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο εργατικό λαϊκό τραγούδι.
  • Πέμπτη 29 Απρίλη, 7 μ.μ. στο πάρκο «Φιξ» (Πατησίων και Καυτατζόγλου), θα μιλήσει στέλεχος του ΠΑΜΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο και κυλικείο.
  • Παρασκευή 30 Απρίλη, 8 μ.μ. στο Στέκι (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου), εκδήλωση - συζήτηση αφιερωμένη στην εργαζόμενη νεολαία. Στη συζήτηση θα παρευρίσκεται αντιπροσωπεία της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Ξενοδοχείων, το Συνδικάτο Ιματισμού - Δέρματος και τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ