Πέμπτη 30 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΑΣ
Νωρίτερα αύριο τα τελευταία δρομολόγια

Στις 10 μ.μ. και τις 11 μ.μ., αντίστοιχα, θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία αύριο τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ, αντίθετα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δε θα διακόψει τη λειτουργία του καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και, μάλιστα, από τις 10 μ.μ. αύριο μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς η μετακίνηση θα είναι δωρεάν.

Αυτό ανακοίνωσε χτες ο ΟΑΣΑ, με την προσθήκη ότι η συχνότητα των δρομολογίων του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου μετά τα μεσάνυχτα αύριο, θα είναι κάθε 15 λεπτά της ώρας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι από μεθαύριο τροποποιείται η διαδρομή και αλλάζει η ονομασία της λεωφορειακής γραμμής Β2, σε «Δυτ. Αερολιμένας - Αθήνα». Το τμήμα της σημερινής διαδρομής μεταξύ Δυτ. Αερολιμένα και πλατείας Γλυφάδας καταργείται και παράλληλα επεκτείνεται η διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, από τη Λεωφ. Αμαλίας στην οδό Πανεπιστημίου, στα Προπύλαια.

  • Αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων αύριο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε και ο ΟΣΕ, με τη σύσταση προς το επιβατικό κοινό να απευθύνεται στον αριθμό κλήσης 52.97.777, στα γραφεία ταξιδίων και στους κατά τόπους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ