Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στη «CIA και ΣIA» η... ασφάλεια

Αρχισε χτες και τελειώνει σήμερα σύσκεψη της «συμβουλευτικής ομάδας εμπειρογνωμόνων για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων», που γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πριν δυο μήνες το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε απευθυνθεί με επιστολή του προς τις πρεσβείες επτά χωρών, προκειμένου να προταθούν από αυτές υψηλόβαθμα στελέχη «με γνώση και εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων», ώστε μεταξύ των προτεινόμενων να επιλέγουν και προσληφθούν «σύμβουλοι ασφάλειας» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στη συνάντηση παίρνουν μέρος από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης και ο γγ Δ. Ευσταθιάδης, από την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός Ι. Γεωργακόπουλος και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί. Συμμετέχουν πρέσβεις και αξιωματούχοι από ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ισραήλ.

Η ελληνική πλευρά παρουσίασε τα προτεινόμενα πλάνα ασφαλείας για την Ολυμπιάδα του 2004, ενώ συζητήθηκαν ο τρόπος λειτουργίας της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας των αγώνων και άλλα θέματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ