Τετάρτη 31 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φιέστα παραπληροφόρησης

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ψωμοτύρι έχουν καταντήσει τα εγκαίνια στο «Ασκληπιείο» της Βούλας τη τελευταία δεκαετία. Οι σχετικές φωτογραφίες στο χτεσινό «Ριζοσπάστη» δεν αφήνουν την παραμικρή αμφισβήτηση. Τα πρώτα εγκαίνια έγιναν το 1989, τα δεύτερα το 1998 και τα τρίτα, προχτές. Οι περισσότεροι υπουργοί Υγείας της τελευταίας δωδεκαετίας όλο και κάτι εγκαινίασαν.

Βέβαια, ο Αλ. Παπαδόπουλος δεν αρκέστηκε στα εγκαίνια προχτές. Βρήκε την ευκαιρία, να απευθύνει και απειλές, λέγοντας ότι «το επόμενο διάστημα θα έχουμε συγκρούσεις αλλά με πολύ λίγους», ενώ αντιπροχτές στο «Βήμα» της Κυριακής μιλούσε για τερμίτες που θα εξοντώσει στη ρίζα τους. Κι όλες αυτές οι απειλές στο όνομα της απαίτησης της κοινωνίας για τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ. Αλίμονο στην κοινωνία στην οποία οι λειτουργοί της υγείας αντιμετωπίζονται ως τερμίτες.

Το καλοκαίρι που στο «Ασκληπιείο» έπεσε ένα ταβάνι στο κεφάλι ενός ασθενή και τον τραυμάτισε, ο Αλ. Παπαδόπουλος εμφανιζόταν να πνέει μένεα κατά της διοίκησης του «Ασκληπιείου». Χτες όμως, ο υπουργός πήγε στη Βούλα και μαζί με την πρόεδρο του Νοσοκομείου έκοψαν ξανά κορδέλα.

Πέραν των άλλων δηλαδή, έχουμε και εκσυγχρονισμό της παραπληροφόρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ