Τετάρτη 31 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωί πρωί στη «μάχη» της διακίνησης του «Ρ»

Από παλιότερη εξόρμηση Ριζοσπάστη
Από παλιότερη εξόρμηση Ριζοσπάστη
Χέρι με χέρι, από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους εργάτες που βρίσκονταν καθ' οδόν για τη δουλιά, διακινήθηκε χτες ο «Ριζοσπάστης» στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν 6.30 το πρωί όταν σε κεντρικά σημεία της πόλης, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Σύνταγμα αντήχησε η φωνή: «Διαβάστε στο σημερινό "Ρ"...», «ακούστε την άλλη φωνή στην ενημέρωση»... Αργότερα, ένα δεύτερο συνεργείο με τις εφημερίδες στα χέρια ξεκινούσε για τη διακίνησή τους στην πανσυνταξιουχική κινητοποίηση, όπου έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστες.

Εκατοντάδες ήταν τα φύλλα που διακινήθηκαν χτες, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας των κομματικών και κνίτικων δυνάμεων για αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας, για να φτάσουν πλατιά στο λαό πριν λίγες μέρες οι αποφάσεις του Συνεδρίου, χτες τα συμπεράσματα από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στη Γιουγκοσλαβία, αύριο κάτι άλλο.

Ο στόχος να αποκτήσει ο «Ρ» κι άλλους, πολλούς, μόνιμους αναγνώστες, να γίνει όπλο στα χέρια των εργαζόμενων, των νεολαίων, να φέρνει το λαό σε επαφή με τις θέσεις του ΚΚΕ, να τον εξοπλίζει, παρέχοντάς του ουσιαστική ενημέρωση, είναι από εκείνους που το κομματικό δυναμικό παλεύει καθημερινά. Υπάρχουν ωστόσο σ' αυτή τη «μάχη» μεγάλοι σταθμοί, όπως οι πανεξορμήσεις στις 4 και τις 11 του Φλεβάρη, οι οποίες ήδη σχεδιάζονται και προετοιμάζονται έτσι ώστε να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα και να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί ως προς τη διακίνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ