Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Παρέμβαση για δωρεάν εξετάσεις των μαθητών

Από ΠΑΜΕ, σωματεία και τη Λαϊκή Επιτροπή

Παρέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μαθητών πραγματοποίησαν χτες το πρωί η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Λαϊκή Επιτροπή Μαλεβιζίου. Επίσης συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου ειδικευόμενων γιατρών του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Φουντουλάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ, Δημήτρης Βρύσαλης.

Σε συνάντηση που έγινε με το διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου, η αντιπροσωπεία εξασφάλισε τη δέσμευση της δωρεάν εξέτασης των μαθητών για τη χορήγηση πιστοποιητικών που ζητούν από τις σχολικές μονάδες.

Στην παρέμβασή του το στέλεχος του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας και γιατρός, Βασίλης Κούδας, επισήμανε την ανάγκη της άμεσης και επιτακτικής κάλυψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των παιδιών είτε οι γονείς τους είναι ασφαλισμένοι είτε όχι, ιδιαίτερα σήμερα που η ανεργία έχει εκτοξευθεί στα ύψη και το δικαίωμα στην εργασία δέχεται ανελέητα χτυπήματα από την εφαρμοζόμενη πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ