Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Ικανοποίηση από τη συνάντηση

Δικαιωμένοι αισθάνονται και οι μεν της ηγεσίας και οι δε της μειοψηφίας στο Συνασπισμό, από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Κ. Λαλιώτη και τον αέρα ανανέωσης που «φύσηξε» στις σχέσεις μεταξύ ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ. Χτες, ο Ν. Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό «9.84», εξήρε την αυτοκριτική του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για τις πρακτικές του κόμματός του στο παρελθόν, συμπληρώνοντας πως το κλίμα της συνάντησης και όσα ελέχθησαν αποτελούν μια δικαίωση ότι η ειλικρίνεια, η σταθερότητα, η συνέπεια και η πολιτική αρχών φέρνει αποτελέσματα.

Από την πλευρά της, η μειοψηφία της «ανανεωτικής συσπείρωσης» με ανακοίνωσή της χαιρέτισε ως θετική εξέλιξη τη συνάντηση, τονίζοντας πως «αποτελούσε πάντα μια σταθερή πρότασή» της και επισημαίνοντας πως πρέπει να υπάρξει συνέχεια, ο διάλογος να είναι ουσιαστικός, να περιλάβει τα κύρια προγραμματικά ζητήματα και να είναι ανοιχτός ως προς την κατεύθυνση και την κατάληξή του.

«Το πρώτο θετικό βήμα δεν πρέπει να πάει χαμένο», αναφέρουν και συνεχίζουν, «στο ΣΥΝ πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να προχωρήσει σταθερά με θετικές κινήσεις που παράγουν εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα και προωθούν την εναλλακτική πρόταση εξουσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ