Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 8.00 την εκδήλωση του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών για τα 84 χρόνια της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, που έγινε τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη, στην αίθουσα συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στις 16.00 στην εκπομπή «Συνδεθείτε με το γιατρό σας», μια συζήτηση για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης με ομιλητές τον Στ. Μιχαλά και τον Β. Τσιγγούνη.
  • Στις 18.15 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τον συνθέτη Γιώργο Μηνά για την παγκόσμια πρώτη εκτέλεση της σύνθεσής του «Διαχρονική πορεία». Το ορατόριο των παιδιών.
  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο μια ιστορία», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θανάσης Παπαρήγας, σε επανάληψη, μια συζήτηση με τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα του ΠΑΜΕ, για το βιβλίο του «Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα 1918 - 1948, δύο γραμμές σε διαρκή αντιπαράθεση».
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Το στίγμα», τη συζήτηση που σήμερα συντονίζει ο Νίκος Μολυβιάτης με τους Ηλία Πατίδη εκπρόσωπο της ΚΝΕ, Γιάννη Κράλλη εκπρόσωπο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χατζηπέτρο εκπρόσωπο της νεολαίας ΣΥΝ και Μάκη Παναγιωτάκο εκπρόσωπο της νεολαίας ΔΗΚΚΙ για το Πολυτεχνείο και τους αγώνες της νεολαίας τότε και τώρα.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Παρεμβολές» που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, μια συζήτηση με τον Σπύρο Χαλβατζή μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ο ήχος της γραφής και της σιωπής» η Σοφία Αδαμίδου συναντά την Αννα Πατάκη και συζητούν για ζητήματα της εκδοτικής και καταναλωτικής πορείας του βιβλίου σήμερα, για τους Ελληνες συγγραφείς, την τιμή του βιβλίου κ.ά. Νέες κυκλοφορίες, μελλοντικές εκδόσεις και προτάσεις από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία, δοκίμια και παιδικά βιβλία, συμπληρώνουν το ωριαίο ταξίδι στο χώρο του βιβλίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ