Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Μένιος ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ

Αντιπρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο - Τελεφερίκ - Καζίνο Πάρνηθας

Ο λαός θα δει καλύτερες μέρες μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή, γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που στην πράξη έχει αποδείξει ότι παλεύει για το δίκιο του λαού.

Είναι το μοναδικό κόμμα, που όταν όλοι οι άλλοι έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους να αφοπλίσουν το κίνημα, κράτησε την ελπίδα ζωντανή, με τα στελέχη, τα μέλη και τους οπαδούς του μέσα στους χώρους δουλειάς να οργανώνουν την αντίσταση, να βάζουν εμπόδια στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Οι κομμουνιστές από όποια θέση κι αν βρίσκονται, είτε μέσα στους χώρους δουλειάς και τα σωματεία είτε μέσα στη Βουλή, είναι οι μόνοι που σταθερά και αταλάντευτα βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων, οργανώνοντας και στηρίζοντας τους αγώνες για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα, για καλύτερη ζωή.

Είναι το μόνο κόμμα που αποκάλυψε το ρόλο της ΕΕ, του ΔΝΤ και όλων των αστικών κυβερνήσεων που πετσόκοψαν τη ζωή μας.

Μόνο το ΚΚΕ έχει προβλέψει και προειδοποιήσει για όλα τα δεινά που μας έφεραν και για αυτά που μας ετοιμάζουν. Είναι η μόνη δύναμη που οργανώνει την εργατική τάξη, ώστε να απαλλαγεί από τους εκμεταλλευτές της με προορισμό την εργατική - λαϊκή εξουσία που θα φέρει την πραγματική ευημερία του λαού.

Γιατί το ΚΚΕ απέρριψε τις μνημονιακές και τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις που όλα τα άλλα κόμματα δέχονται.

Γιατί το ΚΚΕ προβάλλει αιτήματα και διεκδικήσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες, επιλύουν τα φλέγοντα προβλήματα του σήμερα, γιατί δεν αποδέχεται ότι είναι ρεαλιστικό οι εργαζόμενοι και ο λαός να ζούμε όλο και χειρότερα για να πλουτίζουν ολοένα και λιγότεροι.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, γιατί ξέρω ότι ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ισχυρό κίνημα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ισχυρό ΚΚΕ στις 8 του Ιούλη σημαίνει ισχυρός ο λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ