Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Στηρίζουν το ΚΚΕ εργαζόμενοι υγειονομικοί

«Εμείς, οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές Υγείας, καλούμε σε μαζική στήριξη του ΚΚΕ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ολα τα προηγούμενα χρόνια, η υποβάθμιση των δημόσιων δομών προχώρησε συντεταγμένα και με σχέδιο από όλες τις κυβερνήσεις. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις αντίθετες διαπιστεύσεις, ακολούθησε πιστά την πολιτική των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη λειτουργία των νοσοκομείων και την Υγεία πολύ ακριβό εμπόρευμα για τους ασθενείς. Σήμερα, τα νοσοκομεία λειτουργούν με λιγοστό, απλήρωτο προσωπικό, με βασικές ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, την ίδια ώρα που ο λαός καλείται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να έχει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες Υγείας.

Εμείς είμαστε όλοι αυτοί που ζούμε καθημερινά τις συνέπειες της αυτοχρηματοδότησης στα δημόσια νοσοκομεία. Είμαστε αυτοί που δουλεύουν εξαντλητικά ωράρια πρωί - βράδυ, που δουλεύουμε αμέτρητες εφημερίες πολλές φορές απλήρωτοι, που δουλεύουμε αμέτρητες μέρες σερί χωρίς δικαίωμα σε ρεπό ή άδεια για να μπορέσει να βγει η δουλειά.

Μας προβληματίζει το γεγονός ότι εκατοντάδες εκατομμύρια είναι διαθέσιμα για τη χρηματοδότηση των πολεμικών αποστολών του ΝΑΤΟ, οι εφοπλιστές απολαμβάνουν μηδενική φορολογία, δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται για τις συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν ελλείψεις σε γάζες και σύριγγες στις δημόσιες δομές Υγείας.

Οι επερχόμενες εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία να δυναμώσουμε το ΚΚΕ. Το Κόμμα που στέκεται μπροστά στο λαό λέγοντας την αλήθεια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό για την οργάνωση της πάλης. Είναι ευκαιρία να δώσουμε μια απάντηση στα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ, δυναμώνοντας το ΚΚΕ. Η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει τη δημόσια Υγεία σε χειρότερη θέση και απαιτείται να δυναμώσει το μόνο Κόμμα που μπορεί να κάνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση.

Στηρίζουμε το ΚΚΕ και καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να κάνουν το ίδιο.

Το κείμενο υπογράφουν: Αδαμαντίδη Αθανασία Παρασκευάστρια, Γεωργάρας Γιώργος Νοσηλευτής, Γκαμπένη Δήμητρα Νοσηλεύτρια, Γκρέμου Βάσω Νοσηλεύτρια, Γκούνη Τζίνα Νοσηλεύτρια, Γόντικας Θανάσης Τεχνικός στη «Βιοϊατρική», Δημάρης Αλέκος Νοσηλευτής, Ζήσης Χριστόφορος Γιατρός, ειδικευόμενος ορθοπεδικός, Κάσσαρη Σωτηρία Νοσηλεύτρια εκπαιδευτικός στην ΕΠΑΣ, Κούργια Φωτεινή Νοσηλεύτρια, Κώτσης Δημήτρης Γιατρός, ειδικευόμενος παιδίατρος, Κώτσης Δημήτρης Οδηγός ασθενοφόρου, ΚΥ Δελβινακίου, Κωνσταντινίδης Χρήστος Γιατρός, ορθοπεδικός, Λωρίδας Γιώργος Γιατρός, ειδικευόμενος χειρουργός, Μπανταβέλης Νίκος Νοσηλευτής, Παναγιωτοπούλου Παναγιώτα Νοσηλεύτρια, Χαρίση Ματίνα Νοσηλεύτρια, Χαστατζέρης Κώστας Γιατρός, διευθυντής ουρολόγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ